Etikett és lemondási feltételek

Az idő ingyen van, de megfizethetetlen. Nem birtokolhatod, de kihasználhatod. Nem tudod megtartani, de képes vagy kitölteni. Amit egyszer elvesztegettél, soha nem kaphatod vissza.

Masszázs kultúránk alapjai

Köszönjük, hogy pontosan érkezel! Érkezésed után a masszőr bekísér a masszázs helyszínére, magadra hagy, hogy levetkőzhess alsóneműre és elhelyezkedj a masszázságyon. Vetkőzésnél érdemes a masszázskezelést esetlegesen akadályozó ékszereket (szemüveg, óra, gyűrű, karlánc, nyaklánc, bokalánc) letenni. Ha a masszázs idejére sem kapcsolható ki a mobil telefon, érdemes az ágyhoz közel elhelyezni, hogy kényelmesen elérhető legyen.

Ez idő alatt a masszőr, fertőtlenítő használatával alaposan megmossa kezeit, hiszen a tisztaság az ő részéről is kiemelten fontos.

Kézmosást követően visszaérkezik és néhány kérdést feltesz az egészségi állapotot, betegségeket, problémás területeket illetően, és kezdődhet is a választott masszázs!

A masszázs alatt, ha bármilyen kérésed felmerül (fáj, gyenge, hideg, vagy meleg van) nyugodtan oszd meg a masszőr kollégánkkal, hiszen ő azért van ott, hogy segítsen és fontos számára, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad.

A masszázs befejeztével a masszőr áttörli a testet és kimegy és megvárja amíg felöltözöl és az ügyféltérben vár rád.

Ne felejts már ekkor újabb időpontot foglalni!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az előre egyeztetett masszázs időpontokkal kapcsolatban az alábbi fontos szabályok vannak:

– 48 órán túli lemondás díjtalan

– 48 órán belüli lemondás esetén 3.500Ft/fő rendelkezésre állási díjat számolunk fel!

  Ajándékkártya, vagy bérlet esetén pedig az adott alkalom levonásra kerül!

 

Ajándékkártyák lejárati időn túli felhasználása esetén 2000Ft adminisztrációs díjat számolunk fel, maximum 60 napos hosszabbítási lehetőség mellett.

 

Köszönjük, hogy időben tájékoztatsz bennünket és segíted a munkánkat!

Kellemes kikapcsolódást kíván a Masszíroz-Lak csapata!

Bejelentkezés:

06-30-930-55-79

www.masszirozlak.hu

Kosár
  • A kosár üres.