Vendégeink tollából...

Gyöngyike

"Tisztelt Cím! Maximálisan elégett voltam a szolgáltatással. Nyugodt környezetben, tökéletes szaktudás mellett tudtam pihenni. Egyértelmű, hogy a továbbiakban is vendégük leszek. :)"

H.Péter

“A masszőz udvarias, kedves volt, ha kérdeztem válaszolt, de nem beszélt feleslegesen. A szoba tágas, ízléses. A zenével kapcsolatban tetszett, hogy nem a hagyományos "masszázs-zene" szól, hanem különböző számok. Véleményem szerint a kapott masszázs pont annyira volt kellemetlen, mint amennyire annak kellett lennie:). Alapvetően nem szeretem, ha hozzám érnek és ha fáj valami, emiatt kerülöm a masszírozás minden formáját. Ezen most átlendültem, úgyhogy amennyiben a futás közben is érezni fogom a hatást, sűrűbben fogok hozzátok járni....”

Timmy

“It was such a professional massage. The massause gave me an amazing aroma massage. The pressure was perfect, and her strokes were so consistent. I live in Budapest, but I will always schedule a massage with her whenever I visit Szeged.”

Sanyi

“Ma voltam életem első masszirozasan, a masszőr annyira kitűnően megdolgozta a hátam hogy még itt tartózkodom Szegeden jövök még és utánna ha hazajövök látogatóba sem hagyom ki. Köszönöm szépen. A hely tökéletes szép tiszta és rendezett nyugalmat áraszt.”

Lehel

“A masszőr hölgy nagyon kedves volt és figyelmes, a masszázsa kellőképpen erős és szakszerű. Az atmoszféra kellemes volt, úgyhogy elégedetten, felfrissülve távoztam. Csak ajánlani tudom..”

B.Attila

“Nagyon tetszett. Kifejezetten erőteljes masszázst kértem, és még is kaptam. Napokig érzékeny volt a hátamon a bőr, mint mikor véraláfutásos. De olyan szinten tette rendbe a hátamat, és tüntette el az izomgörcsöket, mint még senki más. Köszönöm! Maga a hely teljesen rendben van, tiszta, szép, és nyugodt!”

"Kellemes környezet, szakképzett munkaerő "

H. Bea

Katona Sára

“Nagyon kedves és profi masszőr hölgy kezei közé kerültem. Testi-lelki ellazulásban volt részem. Külön köszönöm a fiam iránt tanúsított türelmet, akit felügyelet hiányában magammal kellett vinnem.”

K. Dorabella

“Jó napot! Nemrég, egy páros masszázst vettem igénybe, akciós kereten belül. A masszázs igazán pihentető, kellemes és nyugtató volt. A szolgáltatással nagyon megvoltunk elégedve mindketten és legközelebb is önökhöz tervezünk menni. Az ismerőseinknek is ajánlottuk ezt remek kis helyet.”

Varga Viktória

“Minden alkalommal nagyon jól érzem magam, kellemes körmyezet, barátságos és profi masszőrök. 🙂 Esetleg amit hozzátennék, hogy a bejáratnál szükség lenne valami világításra, mert ha hanarabb érkezik a vendég, és becsukja a bejárati ajtót, akkor kicsit sötét van a várakozó helyiségben.”

M.Zoltán

“Mindennel nagyon elégedett voltam eddig. Kellemes környezetben, igazán pihentető masszázst kaptam. Nagyon örültem, hogy SZÉP kártyával is tudtam fizetni.”

Nagyné K. Erika

“Kedves Masszíroz-lak csapata! Mindennel elégedett voltam és ajánlom másoknak is!”

Zs.Imréné

“Én karácsonyi ajándékként kaptam a gyerekeimtől egy alkalomra szóló gyógymasszázs jegyet, és azóta már több alkalommal is igénybe vettem a szolgáltatást. Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, a szalon igényesen kialakított, szép, és tiszta környezet a relaxáláshoz. A vendéget kedvesen fogadják, és hasznos tanácsokkal látnak el. Nem tudnék javasolni bármit is, ami a szolgáltatás színvonalát javítaná. Részemről gyarapodó vendég kört kívánok az egész csapatnak.”

Kosár
  • A kosár üres.