Kezelések

Válogasson kedvére...

Ez egy teljes test masszázs, melyben a kezeléshez a vendég maga választhatja ki az éppen a hangulatához illő aromaolajat, krémet. Ezzel elősegíti, hogy még tökéletesebb és személyre szabottabb összhangot tudjunk  kialakítani a test és lélek között.  A kellemes, langyos olajjal végzett pihentető, lazító simítások megnyugtatják a bőrt, és segítenek annak természetes frissességének és rugalmasságának megőrzésében, emellett késleltetik a ráncok és a narancsbőr kialakulását.

Ajánlott kezelési ciklus: legalább havi 2 alkalom

Ez a masszázs fajta energizálja, megújítja a bőrt, növeli annak feszességét. Nyugtató hatású, csökkenti a fáradtságot és a stresszt, fokozza az anyagcserét, puhává varázsolja a bőrt. Első lépés a választott speciális olajjal és reszelékkel kevert krémes bőrradírozás 20 percben, mely felfrissíti a bőrt, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezt követi egy aromaolajos 40 perces frissítő masszázs, melyben a svédmasszázs nyugtató és lazító fogásai használatosak. A speciális olajokkal a hatóanyagok még jobb felszívódását érjük el, így a bőrt szép selymessé és puhává varázsoljuk. A sok hasznos ásványi anyagnak és vitaminnak köszönhetően pedig a masszázs táplálja és regenerálja a kötőszöveteket.

Lazítja a stressz, vagy intenzív sport hatására feszültté, görcsössé vált izmokat, melyek gyakran okoznak fájdalmat és megakadályozzák a nyugodt pihenést. A masszázs célja, hogy az izmok a megfelelő és erős fogásoknak köszönhetően és a súrlódással keltett hő hatására ellazuljanak, ezáltal megszűnjenek a görcsök és enyhüljön a fájdalom.

A kezelés során szétmasszírozzuk a kialakult csomókat és a speciális fogásokkal megszüntetjük az izom letapadásokat. A kezelések után másnap jelentkező izomfájdalom, más néven “izomláz”, teljesen normális jelenség, elmúltával pedig azonnal érezhetővé válik a masszázs által fellazított, kinyújtott izomzat felfrissült működése. Izomláz, csak a kezdetekkor alakul ki, a későbbi kezelések során, ha a kellő rendszerességet megőrizzük, teljesen eltűnik.

Ajánlott kezelési ciklus: Induláskor 4-5 alkalom heti rendszerességgel, majd 2-3 hetente legalább 1 alkalom.

Az általatok tetszőlegesen választott masszázs jótékony hatásait és kellemes frissítő élményét pároddal, vagy barátnőddel együtt is átélheted, ha ezt a szolgáltatásunkat választod. Ekkor 2 masszőz 2 vendégen 2 ágyon 1 időben és 1 helységben dolgozik. Azt, hogy milyen krémmel, vagy aroma olajjal és erős vagy gyengéd fogásokkal szeretnétek kényeztetni magatokat, Ti döntitek el.

Szakképzett masszőzeink, a csendes környezet és a lágy zene együttesen garantálják a profi munkát és a baráti, vagy éppen meghitt hangulatot.

Ajánlott kezelési ciklus: 🙂 amikor csak kedvetek tartja 🙂

Elégedetlen jelenlegi alakjával? A hosszú téli hónapok alatt felszaladt néhány centi a derekára? A narancsbőr jeleit véli magán felfedezni? Ha ezen kérdések bármelyikére a válasz: igen, és nem fél áldozatot hozni, hogy ez ne így legyen, mi segítünk Önnek.

Próbálja ki a testtekercselést! A folyamat egy gyors méréssel indul, ahol a fogyasztani kívánt testrész pontos körméreteit feljegyezzük. Ezután egy 40 perces zsírtörő masszázzsal folyatódik, melyet speciális krémmel végzünk a maximális eredmény érdekében. A masszázs végeztével egy szintén speciális tekercselő fóliával szorosan körbe tekerjük a kívánt részeket és következik egy 35 perces lazítás, pihenés, amikor is meleg takaróba burkolva, a test saját méregtelenítő folyamatát (izzadás) kihasználva távoznak a méreganyagok és beindul a nyirok keringés. A masszázs végén újra mérünk, hogy a centikben mérhető csökkenés kellő motivációt adjon a következő alkalomhoz.

Ajánlott kezelési ciklus: Legalább 5-10 alkalom, heti rendszerességgel

       (Helyes táplálkozás és rendszeres mozgás mellett tartósabb lesz az eredmény!)

 

A reflexológia ősi hagyományokra épülő természetgyógyászati módszer, melynek lényege, hogy a reflexzónákon (pl. a talpon) kifejtett ingerhatás visszahat a szervezet egészére, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, és így képes visszaállítani az egyensúlyi állapotot, ezáltal a gyógyulást. Egészségünk megőrzésére, betegségek kialakulásának megelőzésére, illetve már kialakult betegségek gyógyítására egyaránt alkalmas szelíd gyógymód, nincsenek káros mellékhatásai, bárkin alkalmazható, korra és nemre való tekintet nélkül.

Ellenjavallatok:

  • lázas állapot, gyulladás a visszerekben, mélyvénás trombózis, fertőző betegség, erős lábgombásodás, lábszárfekély, súlyos idegrendszeri probléma, súlyos szívbetegség, pacemaker használata, terhesség, menstruáció első 3napja

Ajánlott kezelési ciklus:  2 alkalom heti rendszerességgel.

Kiemelt Ajánlatunk