Rólunk írták…

Segítsen Ön is, hogy növelhessük vendégeink elégedettségét!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Masszázs Szolgáltatás
Average rating:  
 18 reviews
by Timmy on Masszázs Szolgáltatás

Tamara is such a professional masseuse. She gave me an amazing aroma massage. The pressure was perfect, and her strokes were so consistent. I live in Budapest, but I will always schedule a massage with her whenever I visit Szeged.

by Lehel on Masszázs Szolgáltatás

Regina masszírozott, nagyon kedves volt és figyelmes, a masszázsa kellőképpen erős és szakszerű. Az atmoszféra kellemes volt, úgyhogy elégedetten, felfrissülve távoztam. Csak ajánlani tudom.

by H. Péter on Masszázs Szolgáltatás

A masszőz udvarias, kedves volt, ha kérdeztem válaszolt, de nem beszélt feleslegesen. A szoba tágas, ízléses. A zenével kapcsolatban tetszett, hogy nem a hagyományos "masszázs-zene" szól, hanem különböző számok. Véleményem szerint a kapott masszázs pont annyira volt kellemetlen, mint amennyire annak kellett lennie:). Alapvetően nem szeretem, ha hozzám érnek és ha fáj valami, emiatt kerülöm a masszírozás minden formáját. Ezen most átlendültem, úgyhogy amennyiben a futás közben is érezni fogom a hatást, sűrűbben fogok hozzátok járni...

by Sanyi on Masszázs Szolgáltatás

Ma voltam életem első masszirozasan Mesi annyira kitűnően megdolgozta a hátam hogy meg itt tartózkodom Szegeden jovok meg és utánna ha hazajövök látogatóba nem hagyom ki koszonom szepen. A hely tökéletes szép tiszta és rendezett nyugalmat áraszt.

by B.Attila on Masszázs Szolgáltatás

Nagyon tetszett. Kifejezetten erőteljes masszázst kértem, és még is kaptam. Napokig érzékeny volt a hátamon a bőr, mint mikor véraláfutásos. De olyan szinten tette rendbe a hátamat, és tüntette el az izomgörcsöket, mint még senki más. Köszönöm Ági! Maga a hely teljesen rendben van, tiszta, szép, és nyugodt.

by Péter on Masszázs Szolgáltatás

Csak munkaügyben utaztam Szegedre, és gondoltam, meglepem magam egy jó kis masszázzsal, hát be is jelentkeztem. Aromamasszázs volt arcmasszázzsal, és Mesi keze alatt újjá születtem. Ezután olyat futottam a Tisza parti lemenő napsütésben, mint egy rakéta. Ha legközelebb Szegeden járok, újra bejelentkezem hozzá. Így utólag is nagyon köszönöm, óriási volt!

by Mark on Masszázs Szolgáltatás

Mesi did a great job relaxing my body and mind for 1.5 hrs !!! it was terrific , not a boring minute !

by V. Csilla on Masszázs Szolgáltatás

Kedves Masszíroz-Lak! Mesi nagyon ügyes, nagyon jól ráérzett a kritikus csomókra. Csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni. Be is jelentkeztem egy aroma masszázsra két hét múlva:) Köszönöm Mesinek ezt a fél órát. Ui.: A meleg masszázságy meg valami fenomenális!

Köszönjük, várunk legközelebb is!

by Katona Sára Veronika on Masszázs Szolgáltatás

Nagyon kedves és profi masszőr hölgy kezei közé kerültem. Testi-lelki ellazulásban volt részem. Külön köszönöm a fiam iránt tanúsított türelmet, akit felügyelet hiányában magammal kellett vinnem.

by Zsengellérné Varga Viktória on Masszázs Szolgáltatás

Minden alkalommal nagyon jól érzem magam, kellemes körmyezet, barátságos és profi masszőrök. 🙂 Esetleg amit hozzátennék, hogy a bejáratnál szükség lenne valami világításra, mert ha hanarabb érkezik a vendég, és becsukja a bejárati ajtót, akkor kicsit sötét van a várakozó helyiségben.

Köszönjük az észrevételt, a hangulat világítás beszerzése folyamatban van 🙂

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»