A masszázsaink menete

Érkezés után a masszőr bekíséri a vendéget a masszázs helyszínére, ezután magára hagyja, hogy levetkőzhessen alsóneműre és elhelyezkedjen a masszázságyon. Vetkőzésnél érdemes a masszázskezelést esetlegesen akadályozó ékszereket (szemüveg, óra, gyűrű, karlánc, nyaklánc, bokalánc) letenni. Ha a masszázs idejére sem kapcsolható ki a mobil telefon, érdemes az ágyhoz közel elhelyezni, hogy kényelmesen elérhető legyen az ágyról.

Ez idő alatt a masszőr, fertőtlenítő használatával alaposan megmossa kezeit, hiszen a tisztaság az ő részéről is kiemelten fontos.

Kézmosást követően megérkezik a masszőr és néhány kérdést feltesz az egészségi állapotot, betegségeket, problémás területeket illetően, és kezdődhet is a választott masszázs!

A masszázs alatt bármilyen kérés felmerül (fáj, vagy gyenge, hideg vagy meleg van) nyugodtan ossza meg a masszőr kollégánkkal, hiszen ő azért van ott, hogy segítsen és fontos számára, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát a vendég.

A masszázs befejeztével a masszőr áttörli a testet és kimegy amíg a vendég fel nem öltözik, majd csak a fizetés lebonyolítására tér vissza.

Ne feledje, már ekkor is tud ujabb időpontot foglalni!

 

Kellemes kikapcsolódást kíván a Masszíroz-Lak csapata!